Loading...
50% támogatással ablakcsere2021-05-13T11:45:33+00:00
VISSZA A FŐOLDALRA

A 2021 január 01-től igényelhető otthonfelújítási támogatás igénybevételéhez szükséges számlával,vállalkozói szerződéssel!

Az otthonfelújítási támogatásban maximum 3 millió forint igényelhető.

Akciós típusablak árak

*A kék a listaár, a piros a 40% kedvezménnyel értendő ár.

Ajánlatkérő

Válassza ki a nyílászáró paramétereit

Ajánlatkérő adatai

Ajánlatkérés elküldése

*Az árak bruttó árak (áfás). A helyi adottságok végett a redőny előkészítésre, párkány beépítésre, kőműves munkákra, egyéb más utómunkálatra, vagy teljes felújításra pontos ajánlatot csak helyszíni felmérés alapján tudunk adni. A felmérés Budapesten díjmentes. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősül ajánlattételnek! 10 év garanciát a cégünk által beépített ablakokra, ajtókra tudunk biztosítani.

*Az “otthonfelújítási támogatás” igénylése és ügyvitele a megrendelő feladata, a MÁK-nál akár elektronikusan is végezhető. Az “otthonfelújítási támogatás” igénylése, ügyvitele, a MÁK és a megrendelő között zajlik.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Budapest belvárosában megbízás esetén díjmentes!

BEÉPÍTÉS - GARANCIA

10 év garanciát vállalunk az általunk forgalmazott és beépített “A+” kategóriás nyílászárókra .

MŰSZAKI TERVEZÉS

Több tízezer négyzetméter nyílászáró beépítési tapasztalatai alapján, Önnek is megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást! Mind profil választás, mind üvegezés és akár árnyékolástechnikai szempontok figyelembevételével, épület és elhelyezkedés specifikusan.

BONTÁS

Bontás, törmelék (sitt) elszállítással együtt.

HELYREÁLLÍTÁS

Igény szerint a teljes körű helyreállítási munkálatokat is megrendelheti. Cégünk vállalja lakásának teljes körű felújítását is.

TANÁCSADÁS

Szakmai tanácsadás közel két évtizedes tapasztalattal.

“A+” vagy magasabb kategóriájú ablakok!

A nyílászárók profiljairól bővebben a főoldalunkon olvashat, amit ide kattintva elér!

Nőtt a kereslet az az építőanyagokra az otthonfelújítás miatt

By |április 21st, 2021|Categories: ablakcsere, ablakcsere ár, ablakcsere budapest, építőanyag, lakasfelújitás, lakásfelújítás, műanyag ablak, nyílászáró csere|

Az otthonfelújítási program hatására az első [...]

Magyarországon az ingatlanállomány 30 százaléka több mint 10 éve vagy soha nem esett át kiadós tatarozáson, a falvakban pedig a házak 38 százaléka szorul sürgős felújításra – közölte a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. csütörtökön az MTI-vel. 

By |április 12th, 2021|Categories: ablakcsere, ablakcsere ár, ablakcsere budapest, lakasfelújitás, lakásfelújítás, műanyag ablak, nyílászáró csere|

Magyarországon az ingatlanállomány 30 százaléka [...]

Társasháznál is megkaphatja a Többgenerációs CSOK-ot!

By |március 11th, 2021|Categories: ablakcsere, ablakcsere ár, ablakcsere budapest, lakásfelújítás, műanyag ablak, nyílászáró csere|

A legtöbben belső felújításra és [...]