Műanyag bejárati ajtók

A GEALAN profilból gyártott műanyag ajtók kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek. A profil gyártójától már megszokott magas szintű biztonsági védelemmel és kiemelésgátlóval ellátott ajtó. (Igény szerint a biztonsági szint fokozható pl.: átégetésbiztos díszpanel, tartalékzár beépítésével és fúrásmentes zárbetétek alkalmazásával.) Széles díszpanelválasztékkal gyártható: biztonság, vastagság, üveg vagy esztétikai szempontok alapján. A számtalan variációs lehetőségnek köszönhetően minden igényt kielégít. Bejárati ajtóink kétszárnyú, szimmetrikus, de akár aszimmetrikus kivitelben is gyárthatók, az Ön igényeinek megfelelően.

AJTÓPANELEK

Acéllemez bejárati ajtók

A HiSec biztonsági bejárati ajtó számtalan beépített védelmi technológia révén gondoskodik családja és otthona biztonságáról.

  • 15+1 ponton, 3 irányban záródó acéltüskés zárszerkezet, 6 reteszelési ponttal
  • 2 különálló zárszerkezet (5-5 db kulccsal)
  • Kiemelést gátló, süllyesztett zsanérok
  • Beépített csengő (ezek elemei nem tartozékok)
  • 70 mm vastagságú préselt kőzetgyapotbetéttel ellátott ajtólap
  • LED-es kulcsmegvilágítás
  • Halszemoptikás kitekintő

Árnyékolástechnika

Redőnyök

Műanyag és alumíniumredőnyeinket kézi és motoros vezérléssel is kérheti. Megrendelőink számára az elérhető legújabb és legmodernebb típusokat forgalmazzuk, beleértve az okostelefonnal vezérelhető típusokat is! A műanyag redőnyök szinterezett fehér Lindab lemezházban, végeken fehér alupofával, csapágyas tengelyezéssel kerülnek beépítésre. Ezek a redőnyök műanyag lamellás palásttal és kefés lefutóval vannak ellátva a komfortosabb zajcsökkentés érdekében. Az alumíniumredőnyök szinte bármilyen színben, akár faerezetű mintával is elérhetőek (pl.: aranytölgy, dió). Az új nyílászárók hő- és hangszigetelési képességeit az alumíniumredőnnyel tovább növelheti. Mindkét redőnyfajtából létezik kombinált redőny, amelyeknél a tokokban lehetőség van lehúzható, más néven mobil szúnyoghálót szereltetni, manuális mozgatással. A redőnyök között megkülönböztetünk ráépíthető tokos redőnyt (jó megoldás lehet régi, felső tokos faredőny kiváltására), külső tokos redőnyt (a legnépszerűbb megoldás), vakolható tokos redőnyt (amikor nem szeretnénk kívülről a redőnytokot látni, és ezt beépítjük az épület hőszigetelésébe). Ez a megoldás leginkább modern, új építésű házaknál elterjedt, de új homlokzatszigeteléssel egyben is kivitelezhető. A széles típusválasztéknak köszönhetően szinte nincs olyan ablak, amelyhez ne tudnánk redőnyt szerelni! Ha mégis így lenne, lehetőség van belső kialakítású fényerő-szabályozásra (pl.: reluxa, roletta, szalagfüggöny alkalmazásával).

Szúnyogháló

Szúnyoghálóink az elérhető legjobb minőségű termékek. Anyaguk UV-stabil üvegszövet háló, amely nem ég meg a napsugárzástól, nem törik, nem repedezik az évek során. Megkülönböztetünk fix és mobilhálókat, irány szerint le- és oldalra húzható kivitelben. Erkély- vagy teraszajtóra külön választható a nyitható szúnyoghálóajtó is, de forgalmazunk duplatokos (középre összehúzható) és pliszéhálókat is, melyre kérje ajánlatunkat a helyszíni felméréskor!
Lehetőség van “cicabiztos” szúnyogháló és napháló rendelésére is.

Kiegészítők

Légbevezetők

Az ablaknyitás nélküli szellőztetéshez beépíthetünk lezárható, fix léghozamú szellőztetőt. Cégünk az Aereco gyártó termékét építi be, amely akár utólagosan is kivitelezhető.

Párkányok

Az esztétikus megjelenést külső és belső ablakpárkányok felszerelésével fokozhatja. Legyen szó kamrás műanyag, extrudált és szinterezett alulemez vagy természetes kőpárkány (pl.: mészkő, márvány) elhelyezéséről, kérje ajánlatunkat a helyszíni felméréskor!

Kilincsek

A kilincseket esztétikai és biztonsági szempontok egybevetésével szoktuk javasolni. A megszokott fehér kilincs helyett választhat színes kilincseket, a biztonság fokozása érdekében gyerekbiztos gombos vagy kulccsal zárható kilincset is választhat. Elérhető cégünknél a betörésbiztos Secustik kilincsek széles választéka is, melyre kérje ajánlatunkat a helyszíni felméréskor!

Toktoldók

A nyílászáróinkhoz fejlesztett rendszerazonos anyagból készült megoldás a toktoldó. Toktoldó segítségével bármilyen külső és belső ablakkáva méretdifferenciáját ki tudjuk küszöbölni. Ezek jelentősége különösen a belvárosi vagy régi típusú ablakok cseréjekor meghatározó, amikor ez a méretbeli eltérés akár 20 cm is lehet. Lehet a régi ablak pallótokos, de kapcsolt gerébtokos is, belvárosi ablak- és ajtócserénél toktoldó alkalmazásával mind esztétikai, mind szakmai szempontból a legjobb megoldást tudjuk nyújtani Önnek!

Üvegezés

Ablaküvegeit kérheti fényáteresztő, de a teljes belátást megakadályozó üvegezéssel is. Az elérhető katedrálüvegek teljes köre rendelkezésre áll, hogy megőrizhesse a helyiségeinek intimitását a kíváncsi tekintetek elől. Kérje ajánlatunkat a helyszíni felméréskor!

Az ablakbeépítést követően a helyreállítási munkákat is megrendelheti tőlünk. Ezen felül teljes körű lakásfelújítást is vállalunk.